ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!

Υλικά:

Κρέμα γάλακτος 300 ml

Γάλα εβαπορέ 200 ml (το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει)

Μέλι 130 gr

Κακάο 3 κ.γ.

Κονιακ 3 κ.σ. (Προαιρετικό)

Εκτέλεση:

Χτυπάμε με το μιξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει καλά.

Ρίχνουμε το μέλι και χτυπάμε καλά να ακακατευτεί.

Ρίχνουμε το παγωμένο γάλα και χτυπάμε μέχρι να πήξει.

Ρίχνουμε το κονιάκ και το κακάο και ανακατεύουμε καλά. 

Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Ανά μια ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε για τουλάχιστον 3 φορές.

Tips:

Για να χτυπηθεί καλύτερα η κρέμα γάλακτος βάζουμε το μπολ και το σύρμα από το μίξερ στο ψυγείο να παγώσουν!

Το κονιάκ το ρίχνουμε για να μην κάνει κρυσταλλακια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ

ΚΕΙΚ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ