ΚΕΙΚ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΦΕΤΑ




ΥΛΙΚΑ:

1 Φαρίνα

¾ φλ.τσ. ελαιόλαδο

¾ φλ.τσ. γάλα

1 Γιαούρτι

4 Αυγά

2 Καρότα τριμμένα

1 κ.γ. Μπεικιν παουντερ

1 κ.γ. Πιπέρι

1 κ.γ. Αλάτι

1 κ.γ. Κουρκουμά

1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο

300 γρ. Τυρί Φέτα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


  • Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα.

  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μισό γάλα και μόλις ενοποιηθούν προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά. 


  • Το αλεύρι και το υπόλοιπο γάλα θα τα προσθέσουμε σιγά σιγά μέχρι να φτιάξουμε μια λεία ζύμη.

  • Τέλος προσθέτουμε και τη Φέτα σπασμένη με τα χέρια μας.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για μισή ώρα περίπου (ανάλογα με το φούρνο).




Καλή Επιτυχία
Σίσυ Μ.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ

ΚΕΙΚ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ