ΚΕΙΚ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΦΕΤΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 Φαρίνα
¾ φλ.τσ. ελαιόλαδο
¾ φλ.τσ. γάλα
1 Γιαούρτι
4 Αυγά
2 Καρότα τριμμένα
1 κ.γ. Μπεικιν παουντερ
1 κ.γ. Πιπέρι
1 κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Κουρκουμά
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο
300 γρ. Τυρί Φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μισό γάλα και μόλις ενοποιηθούν προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά.
- Το αλεύρι και το υπόλοιπο γάλα θα τα προσθέσουμε σιγά σιγά μέχρι να φτιάξουμε μια λεία ζύμη.
- Τέλος προσθέτουμε και τη Φέτα σπασμένη με τα χέρια μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για μισή ώρα περίπου (ανάλογα με το φούρνο).
Καλή Επιτυχία
Σίσυ Μ.